Sommar!

Idag är det riktigt sommarväder. Har varit ute på gården mest hela dagen... eller från och till. Lowe är inne i en gnällperiod igen. Så snart kikar det nog fram några till tänder.

Har varit mycket denna helg. Lördagen bjöd på trerätters på Axmar brygga då Niklas mamma och pappa firade porslinsbrölopp. Söndag var det morsdags middag på Klaras. Måndag fyllde Maria år... där bjöds det på banan och kaffe. Råkade ju vara en banandag :o) Igår fyllde Linda 30, bröt min diet med lite fikabröd. Har ju faktiskt gått ner 6kg på 2 veckor! Anledning att fira. Men har en lång väg kvar med minst 8kg till. Slutade min diet idag, känner mig för slut i kroppen, och jag behöver mitt tålamod nu när Lowe inte vill sova och bara gnäller.

Har lyckats fått honom att somna en stund nu iaf... måste nästan väcka honom snart annars kommer han vara vaken halva natten. Vill ju ha min lugna stund ikväll framför Grey´s. Ska nog ta en joggingtur runt ån idag också, måste kika om liljekonvaljerna har slagit ut.

Äntligen fredag!

Igår hade jag besök av Mariha och lilla Tom.... eller liten och liten, han är lika stor som Lowe trots att han är tre månader yngre :o) Vi hade riktigt trevligt. Kom på när dom åkt hem att jag inte bjudit på fika... man glömmer ju sånnt när man själv går på diet. Så Mariha... förlåt! Lovar att bjuda på fika nästa gång :o)


Idag har jag umgåtts med mamma på fömiddagen. Efter lunch åkte jag och hämta Maiia i stallet och åkte hem till henne en sväng. Sedan tog vi en lunch på Deli. Riktigt trevligt varje gång!

Niklas har åkt ner till Uppsala idag för att hämta kakel och badrumsgrejjer. Hoppas han kommer hem snart... saknar massa. Har nyss badat och nattat Lowe så nu känner jag mig riktigt ensam :o)
 
Nybadad, nyäten och trött :o)

Torsdag

Börjar bli trött på ägg och bacon nu, fast ändå så är det så himla gott med mat :o) Funderade starkt på att bryta dieten igår. Sov från 19.00. Fast jag ska väl stå ut. Lowe var hos farmor och farfar igår, medan vi började med badrummet. Själv orkade jag inte så länge innan jag var tvungen att vila, hade kännt hela dagen att jag var seg. En sovandes Lowe kom hem vid 22, då var det bara att flytta över honom till sängen och gå och sova själv igen. Känner mig lite piggare idag men fortfarande trött.
Ligger här i soffan och väntar på besök av Mariha och Tom. Ska bli roligt att se hur stor den grabben blivit. Han har nog
växt om Lowe nu :o)

Kvällen bjuder på badrumsrenovering och ärtsoppa.



Tuff dag...

Ananas och kaffe. Höll på att svimma av hunger så jag tog mig en knäckebrödsmacka. Imorgon får man äta lite mer igen. Vägning igår visade på -4kg. Man går ju alltid ner mest första veckan när man blir av med en massa vatten. Hoppas på -10 under dessa fyra veckor... sen ska jag ner ytterligare 5 innan jag nått mitt mål.

Nyss varit och handlat räkor, kyckling, ärtsoppa, frukt och sallad... konstigt nog längtar jag efter ärtsoppan :o) Har faktiskt inget sug efter godis och läsk ännu. Vi som vanligvis brukade dricka flera liter cola i veckan. Det jag längtar efter är kött, bea och potatisgratäng eller varför inte en flottig pizza?

Nu är det dags för lite bastubad...


Helgen

I torsdags åkte jag paradisbåt med one o five, riktigt trevligt och myspysigt. Tyvärr glömde kakan att knäppa kort... vet inte om det berodde på alkoholintag eller ren lathet. Blev iaf några bilder.





Lördagen tillbringades på Alborgen med tjejerna då Mariha firade sin 25årsdag. Så himla roligt!! Såklart vann mitt lag ;o) Fyra timmar av lek går fort. Lite fika i bussen hem, en dusch sedan hem till Mariha som bjöd på exotisk planka och bubbel. Tyvärr så tackade jag nej till bubbel och utgång. Tyckte jag hade varit borta för mycket. Så kvällen slutade för mig vid 11. Men jag tror att tjejerna hade roligt på snobby sedan. Äve denna gång glömde kakan kamera *suckar*



På söndag morgon packade familjen in sig i bilen och åkte ner till Uppsala. Tre timmar långt besök på bauhaus. Så nu har vi beställt badrumsmöbler och kakel. Kirrade även kakel och klinkers till hall, tvättstuga och relax. Längtar efter att få ta ett bad i det nya badkaret :o)

 Badrumsmöbeln som är beställd.





Lowe har humörsvängningar :o)

Paradisbåt

Om en kvart är det dags att åka ner till bussen som tar mig och one O five till paradisbåten. Hoppas på riktigt lyckade 22 timmar med mina kära arbetskamrater, god mat, god sömn och avslappning vid poolen.
Känns lite jobbigt att lämna familjen hemma... kommer faktiskt att sakna dom :o) Alla tre trollen!

Lite ångest har man för att man avviker från dieten i ett dygn... men ska hålla mig ifrån godis och läsk iaf. Blir nya tag på lördag med diet och motion.


Dag 3

Idag: Frukost; 1 knäckebröd med ost och kaffe.
Mellis; 1 äpple
Lunch; 2 hårdkokta ägg och ett päron
Mellis; 1 äpple
Middag; fiskbullar, 1 potatis, morötter, blomkål
Kvällssnack; 1 päron



LOWE


 Lowe ställer sig upp själv.
 Stod själv för första gången i sängen
 Majskrokar är supergott
 Farfar och Lowe
 Mys med Malte
 
 Hjälper mamma med tvätten

Tisdag

Idag: 1kg bananer och kaffe.

Jag förstår idag hur narkomaner och alholister känner sig. Rastlös, yr, sug, svettningar, illamående, sur. Idag mår jag dock bättre, ska ut i landet idag och plantera potatis, sallad, tomater och morötter. Får se om det blir nå grönsaker och rotfrukter. Jag har ju inte speciellt gröna fingrar :o)

Igår köpte jag en bikini för 880kr!!! Och det enbart för att tuttarna ska få plats! Hittar ingen bikini för en billig penning. Så tänk er för innan ni gör sillisar! :o) Själv är jag sjukt avundsjuk på alla med små boobs...

Längatar efter morgondagens knäckebrödmacka.

En till kopp kaffe, promenad med Malte och tvätt väntar.



Vägen till 55

Idag: 1kg bananer och kaffe.

Väntar på mina prylar från panduro, jag ska ju bli en scrapare. Måste ju försöka ha någon hobby, har tröttnat på TV:n. Har ju mitt måleri också. Skönt att få en stunds avkoppling med tavelmålning och pyssel. Ska snart ta en promenix med Malte. Håller på och pysslar lite inne idag, tvätt och annan doning.
Ska försöka pallra mig ner på stan innan onsdag och köpa en bikini. Ska ju åka paradisbåt på torsdag, ligga vid poolen och sörpla drink.
Ikväll blir det nog en vända runt i ån i nya skorna. Känner mig sjukt laddat för 55 målet. Hoppas bara det håller i sig. Paradisbåten blir min första avstickare. Sjötunga med skaldjurssås *mums*, till det blir det nog några glas vitt. För mig blir det ingen fyllerikryss, ser mest fram emot att få pyssla om mig själv och sova i en gungande säng... en hel natt!
En till kopp kaffe sedan en skogspromenad med grisen.




25

Snart är det dags att bege sig hem till Jessli, idag är det hennes tur att bjuda på 25års fest. Grattis grattis! Sitter här i min ensamhet och sörplar rosé. Måste ju få i sig lite för att man ska känna sig bekväm med sin storlek, känns inge roligt när man ska klä upp sig. Blev ett par jeans och en stor tröja för att dölja valkarna. Trots denna viktångest längtar jag sjukt efter smörgåstårtan :oP

Är det inte ätstörningar när man försöker dölja och försöker glömma hur mycket man äter på en dag? Att sedan försöka svälta sig en hel dag för att sedan äta sju gånger mer på kvällen? Ångest ångest ångest.... ska man behöva ha sån ångest för en krogkväll på kära snobby?

Snart är ännu ett glas tomt och snart är ångesten ett minne blott.... skaka rumpa!



Valborg och 1:a maj

Nu är våren här på riktigt. Valborg firades med bam-bam i Svibacka sedan kase och fyverkerier i Högbo. Lowe som vanligtvis somnar vid 18.30 höll sig vaken till dom tände kasen men missade fyverkerishowen :o)

       



Kl 9.00 på 1:a maj packade vi in oss i bilen, hämtade mormoren och åkte upp till Järvsö. Härliga Hälsingland! Blev besök hos gammelmormor, gammelmostrar och kussar. Eftermiddagen spenderades på Järvzoo... björnungarna hade släppts ut dagen innan, åhh... ja... bilderna talar för sig själv. Hade man haft en större tomt kanske man kunde tagit med en hem?!
 Hur vackert är det inte i Hälsingland?
  Så här glad blir man av att kika på björnungarna :o)
  Mammabjörn vaktar sina bebbar
 

RSS 2.0