Julafton

Då har dagen kommit till sin ända.... äntligen! Den startade klockan nio med dusch, sedan kom mamma, Leif och Lars och åt lite grötfrukost. Efter det begav vi oss hem till Niklas mormor och morfar, firade med hans släkt med det sedvanliga julbordet, tomtens julverkstad och julklappsöppning. Lowe fick en MASSA fina julklappar och öven jag och Niklas, så nu blir det köpa lite nytt till huset.
Efter det åkte vi till Backberg och firade med min familj, julbord igen sedan julklappsöppning. Dit kom även tomten, tror det är dags att skifta tomte till nästa år, eftersom han blev avslöjad ;o) Lowe fick även där MYCKET fina klappar. Lars hade en liten minispelning för oss, blev , han är riktigt duktig på gitarr. Hade lite svårt att hålla tårarna tillbaka... saknar Pär så mycket att det gör ont. Blev kvar ganska sent... åkte sedan och hämtade Malte. Lowe har varit vaken nästan hela dagen så han somnade i bilen på väg hem sen har han sovit sedan dess. Ganska skönt att få ta det lite lugnt med minttu och varmchoklad och gå igenom alla julklappar. Avslutade även med en köttbullemacka och en kvällspromenad med Malte. Lagomt rund om magen är det nu dags att krypa ner i sängen. Hoppas att Lowe sover hela natten nu... så att vi alla är pigga till imorgon då Niklas sla fortsätta i huset och jag ska ta hand om röran hemma.

En riktig lyckad julafton!


Grinchen...

Ja, han verkar faktiskt finnas på riktigt! Hur kan vara så hjärtlös att man river sönder någons julkort? Kort på någons son.... *snyft* Igår ringde posten och sa att dom hade våra julkort där... några var helt sönderrivna andra var mindre skadade. Jag blev så himla ledsen när jag hörde det, vi som hade ansträngt oss lite extra genom att framkalla kort på Lowe. Så nu ska vi hämta korten.... sen får vi väl ta bilen runt själv och lämna ut dom. Fast dom som bor på långan vägar får vänta till efter jul innan det kommer något kort från oss. *snyft snyft* Hoppas den elaka grinchen inte får en enda julklapp.

Nu är det nära...

Bara några dagar kvar till julafton och jag har fortfarande inte alla klappar klara, tänkte ta mig en runda i valbo imorgon igen. Vet väl ungefär vad jag ska kolla efter nu.

Nu går det framåt med huset... tapeterna är nästan uppe i vardagsrum och kök... och alla köksluckor är på plats. Imorgon kommer listerna så då borde sovrummet kanske bli helt klart. Och på torsdag kommer kaklet till köket. Sjukt snyggt kakel kan jag säga ;o)

Lowe gör framsteg varje dag. Nu håller han huvudet själv... lite vinglig ibland. Häromdagen vände han sig från mage till rygg två gånger. Från rygg till mage kommer nog att dröja för han är ju så nöjd med att ligga på rygg och kika :o) Har börjat introducera babyplus 2 nu... började märka att han blev mer och mer hungrig, vaknade flera gånger på natten för att äta. Sedan vi började blanda hälften hälften på kvällarna så har han sovit hela natten. iofs så somnar han väldigt sent... är fortfarande vaken nu när jag skriver detta. Ska ta och försöka mig på att natta honom nu.

 Lowe i röran
Köket på god väg...
Tapeterna på väg upp  vardagsrum/kök
 Kontoret (sjukt nöjd med tapetval :o))

Jobba, jobba, jobba...

Gör en liten fuling och skriver blogg på jobbet (hoppas inte någon chef läser detta *skratt*). Vi har haft en lugn natt. Hade laddat upp med marabou med daim och julmust (viktigt med socker så man håller sig vaken) har även blivit en och annan kopp kaffe. Om nån timme ska jag sätta igång med lite morgonarbete och ta blodtryck på alla patienter.
Känner mig sjukt trött nu... och hoppas att jag kan hålla mig vaken hela vägen hem till sängen.

Nu är Niklas ledig ända till efter nyår!! Jippie!! Ska bli så skönt att få ha honom hemma.... eller han kommer väl tillbringa mycket tid i huset men jag hoppas han kommer ha lite tid över till sin familj också.

Arbetet is calling,
nu är det dags att göra sig förtjänt av pengarna.

Hemmakväll

Ikväll ska jag och Lowe vara hemma, blir inge hus, ska snart gå och handla sen ska Lowe bada ikväll. Och jag tänkte pyssla lite här hemma. Ska nog ner i källaren och hämta upp lite kartonger, så kan jag börja packa ner allt som inte kommer att användas innan flytt, gardiner, lakan ovs. Sen ska jag packa ner alla kläder som Lowe vuxit ur. Är ju ganska skönt om man kan börja köra dit lite saker redan nu, så blir det inte så mycket sen under riktiga flytten. Nu är iaf sovrum tapetserat, kontoret r nästan helt klart, fattas bara lite lister. Nästa vecka kommer det en ny målare (eftersom våran målare blev pappa här i helgen) så då blir nog hall, Lowes rum och vardagsrum färdig tapetserat. Köksstommana står på plats och förhoppningsvis kommer vitvarorna nästa vecka. Det tråkiga är att vi måste vänta ända till 7jan på bänkskivorna.


Sovrum

Då var det tapeter uppe i sovrummet.... äntligen börjar det hända grejer! :o) Glömde naturligtvis kameran hemma igår... lägger in lite bilder senare ikväll.

Värk...

Har värk i hela kroppen idag.

Var ute med Malte igår kväll... gick förbi livingroom, jättemycket folk eftersom det var quiz, en kille kommer ut från livingroom och ropar till några andra på andra sidan parken. Malte blir naturligtvis jättenervös, så skrajsen som han är, och börjar morra och springa fram och tillbaka. Detta resulterar i att jag snubblar på Malte och gör världen vupa och ramlar pladask på gatan *PIIINSAMT* Killarna kommer naturligtvis fram och frågar hur det gick "bra" säger jag och försöker skynda därifrån, för i själva verket gjorde det sjukt ont! :o) Har nog aldrig skämts så mycket någon gång.... och alla som satt inne på livingroom måste ju också ha fått sig ett gott skratt. För efter lite tårar kunnde jag inget än skratta när jag berättade vad som hänt för Niklas *fniss*

Feber

Ja, det blev som jag misstänkte...våran lilla älskling fick feber. Han vaknade och var lite gnällig... skulle ge honom mat men han vägrade, tog tempen och gav honom en alvedon... sen ville han ha nappen, snuttekompisen också somnade han om nu. Stackars lilla gobiten....

365718-26

Trött, trött, trött...

NU vill jag flytta in i huset! Vi rustar och rustar men hela tiden får vi ta ett steg bakåt.... nu måste vi riva ur vårat nyinlagda golv i köket pga knarr. Får iaf ett nytt golv utan att behöva betala.... men hallå!! Vem ersätter all förlorad tid? Stommarna till köket är iaf ihopskruvade, nu ska dom bara sättas på plats. Nu har jag bestämt tema för Lowes rum! Blir ett pirat-rum... blir super coolt :o) Fick lite inspiration när Pappas Ann kom hit med en stol hon målat till Lowe. Så nu är det bara att börja skissa på piratskepp, döskallar och pirater.

Har varit till BVC med Lowe idag. Han väger nu 6kg och är 60cm lång. Fick sin första spruta... gick hur bra som helst... tänkte först börja gråta men ångrade sig när han fick syn på mobilen i taket igen. Men efter den har han mest sovit.... trodde att han hade feber, men det hade han inte. Får se om han piggar på sig till kvällen.

Äntligen har vi fått tända det första ljuset! Nu blir det julmys varje dag. Helgen bjöd på lussebak och mera julpynt. Fast jag missade julskyltningen... :o( Vagnen stod i Svibacka. Men jag kikade på allt folk från fönstren :o)

RSS 2.0