Potatis

I söndags gav vi Lowe potatis för första gången, han förstod inte alls vad det var för konstigt :o) Sedan har det gått bättre och bättre. Idag smaskade han och såg riktigt nöjd ut. Imorgon är det dags att prova palsternacka.

Blev ingen flytt i söndags, men nu har vi kört grejer hela veckan och på fredag ska vi köra alla möbler och sova första natten i huset. Just nu håller jag på och packar och tvättar. Måste till huset idag och packa upp några kartonger så att jag har fler att packa i, man har ju så himla mycket skit :o)

Bilder

 Lowe julafton
Malte provar Lowes höselskydd
 Kaklet
 Niklas kaklar
 Hörnen i vardagsrum
Takbalk mellan vardagsrum och kök


Flytt

Igår och idag har jag börjar packa för imorgon ska vi börja köra saker. Hoppas att vi kommer kunna flytta in på riktigt på söndag. Köpte en ny säng på Ikea igår... så himla skönt med en fräsch säng som inte Malte har spytt och kissat ner. Jag tycker att Malte ska börja sova i sin egen säng... men Niklas vill ha honom i sängen. Själv tycker jag bara att han lortar ner och stinker.

Ska snart ta en promenad till bilen och sen åka upp till huset, sätta upp lite taklampor och gardinstänger. Ska bli så himla mysigt att flytta in så man kan pyssla lite om dagarna.

Hallen, trappräcket på väg upp.

 Lowe gladskit med hörselskydd
 Lowes blåa rum
 Kontoret
 Köket

 Lowe julafton
 Måste vara rädd om hörseln när pappa sågar
 Lowes julklappar


RSS 2.0