Kakan bakar

Sjukt god rulltårta!

Idag ska det inhandlas en muffinsform sedan ska jag göra CC med frosting. Ikväll blir det kanske bio med systeryster och nästa helg drar jag nog neråt i landet, till Mariha i Karlstad.

Viktklubb och bakning...

det går inte riktigt ihop. Håller på och bakar lite till Lowes kalas nästa vecka och är tvungen att smaka på allt såklart.... men på viktklubb lir det en massa kalorier! :o( Måste röra på mig mer. Har iaf börjat tagit en timmes promenad med vagn och hund på morgonen. Men det räcker inte alls... Malte är ju så himla seg så man måste gå så sakta :o) Har faktiskt funderat på att inhandla stavar och en crosstrainer.
Igår beställde jag sugarpaste och lite grejs till Lowes tårta... tänka prova att göra en sån där fin tårta alldeles själv. Får se hur det går. Hoppas bara jag får hem varorna i tid.





Wiee

solen skiner! Ska skynda mig ut på en promenix med grabbarna. Kan nog bli en lång promenad idag. Ikväll är man gräsänka... Niklas ska paddla kanot och sova i vindskydd, själv skulle jag inte ha gjort det ens om jag fick betalt :o) Förstår ni hur kallt det är på kvällarna och nätterna nu? :o)

Imorgon natt ska jag gästspela på one o five innan allvaret börjar 8sep. Dax att byta en bajsblöja, borsta gaddar x2 och påklädning x2 .

Höst

Snart dags att ta fram vinterjackan och långkalsongerna. Börja jobba heltid och rikta in sig på beach 2009.

MonsterLowe



Lowe gör alltid samma min när jag ska knäppa kort *skrattar* Han ser ut som ett litet monster :o)

Honey honey...





Wieee! Happy song och happy movie! Tjejer... till nästa fest kan vi hela texten ;o)


Lowe 11månader



Lowe börjar bli så stor, har tagit några få stapplande steg så snart springer han. Snart blir våran bäbis 1ÅR! Här hemma är vi sjuka, svinkoppor och förkylda. Var till doktorn idag, jag fick antibiotika för mina svinkoppor, Lowes har blivit bättre av microcid. Så nu hoppas jag att vi blir friska.

RSS 2.0