Redan morgon?

Har inte sovit en blund inatt... för mycket tankar som snurrat runt efter jag lämnade jobbet igår kväll. Dags att slänga sig i bilen och brumma in till jobbet igen...

CACA

...så jobbar jag i helgen, går på första skiftet om en timme. Ska strax åka så att jag får en parkering. Egentligen skulle jag vilja sova nån timme. Har nån infektion i kroppen som gör mig trött, har munsår och har feber på kvällarna. Hade tänkt träna idag men jag tar det imorgon efter jobbet istället om jag känner mig lite piggare.


Malte...

Har varit till gävle hos doktorn idag och det visade sig att han har kristaller i urinen. Känns ju inte så jätte roligt att fått den diagnosen, trots att det var det jag kännde på mig. Hoppas att han blir bättre iaf. Han ska få specialfoder som vi ska blöta upp, försöka få honom att dricka ofta och låta honom kissa ofta. Jag hoppas verkligen att han blir bättre.

Oväder

Vilket oväder det blev. Vågar mig inte ut i denna blåst med en förkyld Lowe. Dessutom har vagnen blivit full med snö, trots att den står under tak. Måste dra in den så den får torka. Tog fram mitt adventspynt från källaren idag... insåg att jag har ALLDELES för lite! Man har ju lite fler fönster nu. Måste ta mig ner på stan när ovädret lagt sig.


Tillsvidare anställning

Nu har jag skickat iväg en ansökan om en tillsvidare anställning, så nu är det bara att hålla tummarna att man har turen med sig.


Vin och ostbollar

Intagit soffan med älskling. Dricker vin och äter ostbollar. Mys.

...tick tack...

Klockan går såå sakta. Tre timmar kvar innan jag får sova. Här är det lugna gatan *peppar peppar* För en gångs skull har vi inga överbeläggningar! Vi har till och med 2 lediga sängplatser.


Stulen på akuten

... sitter och dricker kaffe ur en "stulen från akuten" mugg, surfar runt och läser nyheter. Undrar hur det ska gå för Sandviken, undrar hur det ska gå för världens ekonomi. Är inte så insatt. Är glad att jag har det jobbet jag har, trots finanskriser och nedskärningar kommer folk i alla tider bli sjuka och behöva vård. Är glad över att ha en sån underbar familj. Niklas, min livskamrat, älskar dig! och Lowe, finns inga ord som beskriver den kärleken.

31 dagar kvar till julafton!...och jag skäms...har fortfarande inte köpt en enda julklapp trots att jag skulle börja för en månad sedan. En vecka kvar till 1 advent. Jobbar hela den helgen så mitt adventspynt kommer nog upp måndag och tisdag nästa vecka *längtar*


Två inlägg på en dag


(Lowe 12mån.)

Nyss vaknat. Drömde att jag drack öl, känner mig bakis nu :o)  Niklas hade gjort spagetti och köttbullar *mums*. Ska strax ta en dusch och göra mig iordning, sen är det dags att kalasa.

Work, work, work

Nattbloggar. Har kommit på varför jag besvärats av huvudvärk i flera veckor... börjar få en till tand! Kan bli en dyr historia. En visdomstand har redan kikat fram och en till på väg. Måste ju beställa tid hos tandläkaren snart för det verkar som om jag hamnat utanför kölistan. Fast det får nog vänta tills efter december månad.
De hade ring från vetrinären igår... dom hade inte hittat nå bakterier i Maltes urin. Han ska ändå äta klart antibiotikan, men sen måste vi tillbaka för nya kontroller.
Idag fyller A år. Grattis grattis!! Ska gratta honom med paket i Kingsgarden efter att jag vaknat. Sedan väntar en till natt på sjukhuset.

Träning

Som alltid när man jobbat natt känner man sig bakis när man vaknar. Så igår var min hjärna out of function och min mage sa åt mig att äta en massa onyttigt. Somnade på soffan strax efter sju och vaknade strax före nio. Gissa om man hade svårt att somna sen? Är sjukt trött idag men måste masa mig iväg till gymmet, sedan jobba. Känns tung att träna när man är så trött, men jag vet ju att jag kommer vara piggare sen. Förhoppningsvis kommer hjärnan att återhämta sig också innan det är dags att jobba.


Hunddoktor

Idag fick vi dagisplats på takläggaren, inskolning i januari. Tänk att min lilla pojk är så stor att han ska börja på dagis. Skönt att vi slapp ha honom i Norrsätra, där det knappt fanns en uteplats. Efter inskolning på takläggaren ska vi ställa oss i byteskö. Vill ju ha honom på västanbyn.
Malte har varit på doktorbesök idag, kissar blod, fick prostatan undersökt och röntgen. Malte tyckte inte att det var nån höjdare att göra en prostataundersökning, men vem tycker det är nått trevligt? Dom hittade inget fel. Om det inte blir bättre av antibiotika får vi komma tillbaka om en vecka.
Måste gratulera Kattis och Magnus som fick en liten Hugo i fredagsnatt!! Måste dit och snusa på sötnosen någon dag :o)

KaKaNs Vecka
Måndag: Jobba natt
Tisdag: Sova halva dagen, köpa present till Albin + byta en gitarr till GHIII
Onsdag: Träna 1,5h, jobba em
Torsdag: Jobba natt
Fredag: Jobba natt, Kalas i Backberg, Albin fyller år
Lördag: Sova halva dagen
Söndag: Träna 1,5h, jobba em.

Under uppbyggnad

...

Jungle City...

fredagen bjöd på bus på jungle city lekland...


Plan 13

Ska om nån timme bege mig till Gävle. Först träning på plan 13 sedan jobb. Har äntligen tagit tag i att börja träna igen, ska bli skönt att svettas lite :o) Jobbar ytterligare en kväll, sen blir jag ledig i helgen.




Lowe + Vilma :o)

Jobb, jobb, jobb

Nattskift, byte med fredag och lördag. Vilket betyder att jag är ledig i en helg till *supernajs*

Idag (igår) har jag luchat med en stor Kattis... två dagar över tiden. Lördagskvällen bjöd på mys med J och R, vin och god mat. Söndagen stek hos Ns mormor sedan hem till pappsen för fika. Lowe smällde i sig massa bullar och kakor och chips!!! Han tyckte väl det var bäst att passa på när det stod framdukat i lagom höjd :o)





Ledigdag

Så skönt att ibland ha en ledig dag mitt i veckan. Niklas jobbar idag så jag och Lowe får lite egentid. Ska snart ut med Malte sen drar vi in till Valbo för att leta present till Niklas. Tänkte att man ska börja förbereda alla julklappar också. Orkar inte springa och leta allt några dagar innan (tänker samma sak varje år, ändå är jag nog sist med mina klappar) :o)

slut på helgen...

ja då var även denna helg över snart. Tycker att dom går alldeles för fort. Tre hyrfilmer, chips, läsk, pizza, bio, mat på helt enkelt, biochips och läsk, varm choklad med fluff, chokladboll.... hur mycket kan en människa äta på en helg? Känner mig som ett fetto... eller felformulering... är ett fetto. Har hunnit med en massa bus och pulkaåkande med Lowe också. Nu är det dags för mig att ta ut Malte på en bajsrunda. Sedan kallar sängen för imorgon väntar en ny arbetsdag...

RSS 2.0