Känslor

Är nere i någon slags svacka nu... känner mig mest trött och ledsen. Förut när jag kände så här grät jag... men nu känner jag mig bara likgiltig. Hoppas på en uppförsbacke snart.

Nyårslöften:
* Spara pengar varje månad till en utlandsresa med Niklas och Lowe
* Bara äta godis och köpmat på lördagar (och inte hur mycket som helst :o)
* Sluta dricka hinkvis med läsk (endast lördagar max 33cl)
* Träna minst 2 gånger i veckan


Pär Krantz

Idag, inatt, var det fyra år sedan... Saknar dig... det gör ont i mig. Var till graven inatt och tände ett ljus. Kan
aldrig sluta gråta.
.

GOD JUL


Pocketogram

Innan jag dör blev mitt val av bok. Hade lite svårt att välja faktiskt, tänkte fört beställa en "självhjälpsbok" men blev övertalad av kexet.




halv sex

Tänk om klockan ville gå lite snabbare.... har inte mycket alls för mig på jobbet nu. Blev ingen fin ljuslycka för oss från landstinget heller *besviken* Här spars det pengar så istället ska vi få skicka efter en pocketbok! Tack landstinget! Jag tycker det är tusen gånger bättre att skänka den slanten till välgörenhet...


Nightnurse

Två nattskift igen. Känner på mig att det kommer bli en låååång natt. Har Calici på avdelningen så vi har intagningsstopp, vilket resulterat i att vi har 4 patienter var under natten. Kexet är smutsig syster så hon sitter i förrådet, känns så himla ensamt.

På väg in till jobbet idag kom jag på att jag jobbar kvällen innan julafton!! När ska jag då klä granen?

Julkort

Har fixat alla julkort nu så imorgon ska jag slänga dem på lådan.

Hjärtfest och julkänslor...

I fredags var det dags för min första hjärtfest, och oj vad skoj jag hade *fnissar* Kakan och kexet hade basko och headbangade så nackarna värkte dagen efter. Alla minns vi väl syster jane?


Resten av helgen bjöd på en massa julmys. Bobåkning, snögubberullning och julmarknad i Högbo. Just nu längtar jag efter att få upp julgranen :o)

Längtar...

...efter sängen i källaren. Sista natten nu sedan ledig hela helgen. NICE! Känner att jag har lite bloggtorka nu. Återkommer när jag har nått vettigt att blogga om.

Julklappar

Igår var jag hos frissan igen och blev 1300 kr fattigare. Kostar att ligga på topp ;o) Sen åkte vi in till Valbo och handlade en MASSA julklappar!! Toys r´ us blev 1700kr rikare. Nu är det bara två klappar kvar.
Idag har jag, Lowe och Malte bara tagit det lugnt. Hade tänkt städa lite men det är lite svårt med en unge som springer och drar en i byxorna och en hund som springer efter :o)
Inatt ska jag ut och jobba igen, blivit en del nätter nu. Känns som om man får vara hemma lite mer så och får lite mer tid med Lowe. Nu är det dags att ta tag i lite vardagssysslor.

HLR

Min dag började med ett esök på Annas topp till tå... fick fransar och bryn fixade. Blev RIKTIGT nöjd. Nu kan man gå utanför dörren utan smink, träna utan att se ut som en tvättbjörn, gråta när man vill, och det bästa av allt... klia sig i ögonen när man vill och hur mycket man vill!

Sedan var det dags att åka in till hospitalet för lite utbildning. Dags för att uppdatera sin hjärt- och lungräddning. Räddade faktiskt livet på den patienten... men svettig var man efter HLR i 7min... tänk då att hålla på i 20...
Kände mig lite otränad så efter det besökte jag plan 13, crosstrainern i 25min och lite magövningar, dusch och sedan hem till familjen.

Imorgon ska jag till frissan och fixa peruken, klippa och lägga slingor.


RSS 2.0