Söndag

Vaknade inatt med UVI... så efter ett varmt bad, massor med vatten sov jag ända till kl 11. Sen har dagen bjudit på barnkalas och pizza. Nu sitter man och väntar på ett nattpass. Hoppas på en lugn natt så man hinner läsa lite EKG tillsammans med P. 



Vad ska man med en nalle till när man har en livs levande hund? Så här somnade Lowe igår :o)


Lunch



Lax- och räksallad, citronvatten och EKG-boken :)

Haha, vad roligt det blev att uppdatera bloggen nu när man MÅSTE plugga...


Dagens

frukost: Smoothie på laktosfri yoghurt, apelsinjuice, björnbär, vinbär, tranbär, blåbär.


Niklas tog med sig Lowe till Valbo, ska köpa present till morgondagens barnkalas och Lowe skulle köpa nått för sina sparpengar :)
Och här sitter nu jag med en kopp kaffe (borde dra ner lite på kaffet) och EKG-boken. Läser och läser, skriver och skriver... funderar på när allt ska fastna. Förhoppningsvis kommer jag bli som en öppen EKG-bok efter tentan *skratt*

Hittade föresten kameran idag!... i min jackficka :) Så nu blir det uppdateringar med bilder.


Fredag

började dagen med ett glas citronvatten. Gjorde en smoothie på yoghurt, banan, ananas och mango. Sörplar kaffe på stående fot medan bloggen uppdateras. Ska strax rasta hund, Lowe ska cykla. Till kvällen vankas smörgåstårta för att fira bror 40år. Så lunchen blir helt utan kolhydrader, kanske lite rökt lax sallad....

Hur mår min mage då? Den blir bättre för varje dag, har helt skippat laktosen nu. Blir iaf en smoothie per dag så förkylningen är nästan helt borta. Tror nog att min mage var i så dåligt skick att jag drog på mig förkylningar i ett.



Onsdag

Haft min TV-tittar dag denna vecka. Arga snickaren och Grey´s, blev nästan dehydrerad av alla tårar.
Nu ska jag snart krypa till kojs, imorgon väntar en tentapluggdag med tjejerna och Martin :) Hoppas på att få några ? lösta. Efter tentan har jag lovat mig själv att ta tag i huset, behöver verkligen städas och röjas lite överallt.


Bjuder på en bild från sommaren


Tentaplugg...

sitter här och pluggar inför tentan som kommer nästa vecka. EKG. Tycker att man blir så fryssen att sitta still så mellan varven ställer jag mig upp och springer/hoppar på stället. Kanske man lyckas bränna några kalorier också ;o)


Vad ser ni på detta EKG?


Har mycket problem med min mage... efter att ha tillbringat några timmar med att läsa om olika magåkommor tror jag att det är IBS, eller colon irritable. Tror att det kan vara pga detta som jag aldrig blir frisk från min förkylning heller. "90% av immunsystemet sitter i magen" ;) Så nu ska jag försöka sluta stressa (kan vara svårt som småbarnsförälder :o)) men framförallt dra ner på kolhyrater och laktos. Ska även börja motionera. Håller även tummarna för att jag kommer bli av med några kilon fett. Detta är alltså vinterns utmaning! Bli magfrisk!

Tyvärr har våran kamera gått och gömt sig någonstans så det blir inga nya bilder på ett tag... men jag hoppas att min nya iPhone4 kommer nån dag snart. Ni kan se fram emot mer uppdateringar efter det! ;o)




...

sjukskriven. Har varit förkyld och hängig hela hösten. Nu fick jag nog... sovit hela dagen, ätit frukt och druckit vatten. Vill få mitt liv tillbaka!




RSS 2.0