Köket

Nu i helgen ska vi börja skruva ihop stommarna till köket, rörmokaren kommer och drar lite röroch fixar vatten till våran kyl och frys (längtar efter is och kallt vatten!) Idag skulle Niklas börja att lägga in golvet i köksdelen. Själv kanske jag ska måla lite fönster. Först ska jag packa skötvästan, klä på Lowe och hänga tvätt (IGEN! Hur mycket tvätt har vi egenetligen?! Tvättar flera maskiner om dagen känns det som)

Här kommer en liten bild på våran modoit ;-)

Modoit

*grrr*

Blir arg varje gång jag ser det eländiga pepparkakshuset på diskbänken *muttrar* Niklas ville äta upp det igår.... men jag hade ju ändå lite hopp om att det skulle blir bra tillslut... men nu får han ta och äta upp eländet!


Pepparkaksbak

Idag gav jag mig på attgöra ett pepparkakshus, vilket jag ångrar stort! Först brände jag alla delar, sen gick dom sönder, sen kladdade man kristyr överallt.... och till sist gick inte delarna att sätta ihop *grrr* Allt blev bara skit. Sen orkade jag inte baka nå fler pepparkakor.... blir väl att äta upp resten av degen och sedan köpa färdiga peppakakor :o) Imorgon ska jag ge mig på lussebullarna istället... hoppas dom blir lyckade iaf.

Igår skulle vi ner i källaren och ta upp adventssakerna.... men de tycks vara spårlöst försvunna *gråter* Mina fina adventssaker....:o( Hittade bara julsakerna.Har iaf fått upp lite pynt ,tur att jag köpt lite nytt pynt iår. Men jag vill fortfarande ha tillbaka mina adventssaker! *ledsen*

Nu ska jag hänga tvätt och städa undan efter baket.

Facebook?

Jag förstår mig verkligen inte på facebook... varför har detta community blivit såååå populärt? Ett community som är "mognare".  Jag tycker att det är krånligt och föööör mycket tjaffs! Tackar vettja Lunar som man förstår sig på hur man skriver till folk. Antar att jag inte är tillräckligt "mogen" för facebook.

Idag har jag försökt knäppt julkort på Lowe... gick lite sisådär :o) Han var inte på humör. Har varit lite kinkig idag och bara sovit korta stunder.

Vi ska snart ta en liten promenix till affären och sen ska vi åka upp till huset. Niklas är redan där och håller på för fullt. Igår var vi och handlade gjorde av med över 30 000 på 2 timmar :o)




Julpynt

Har tjuvstartat med julpyntet lite... fått upp "nya" gardiner, stjärna i vardagsrummet och lite ljusslingor.... ska köpa skarvsladd idag och hänga upp mina julkulor med belysning, sen blir det springa ner i källaren och hämta resten av julsakerna. Man måste ju får starta lite tidigare eftersom vi ska flytta vid jul... och då åker nog julen ner i kartongerna igen.

Annars flyter rusten på. Fått upp tak i hall och vardagsrum, börjat måla kring fönster, dörrkarmar och garderober. Sovrummen känns snart redo för tapetsering. Idag ska vi åka och hämta mer tak till kök och sovrum, hämta ut alla tepeter och hämta köket.

Nu ska jag klä på Lowe, packa ner honom i vagnen och gå till Niklas jobb för idag ska vi även välja fläkt och beställa alla svarta vitvaror :o)

Julgala 2007

Idag är man trötter. Var på julgalan på läkerol arena igår. Mycket köande och klättrande. Men fick julbord, lite alkohol och en trevlig show. Gick några kilometer i högklackade stövlar (aj aj) Plankade på bussen hem, köpte pizza på viking. Dagen har spenderats i soffan med film, ostkrokar och julmust.... och en maaaassssaaa mys med Lowe! För jäklarns vad jag saknade honom igår :o)
Snart är det dags för en jensas pizza (längre än så okar jag inte gå).

ps. Måste klaga lite på arrangörerna av Julgalan.... när man går på en gala vill man ha trevligt, inte köa köa köa. Först köa för att hänga in jackan i tennishallen, sen köa till julbordet i en halvtimme, sen köa för att hämta ut jackan, köa för att gå in på läkerol arena, köa för att hänga in jackan (IGEN!), köa för att komma till baren, klättra över alla stolar och alla människor som redan satt sig i arenan för att komma till sin plats (Idiotiskt att stänga ingången till våran sektion!) och längs upp fick vi inte gå!, sedan blev det kö till toalett och kö för att hämta ut jackan igen. Men det var en bra show :o).


Snö snö snö...

Har varit ute på min dagliga pomenad med Malte imorse. Börjar bli svårare och svårare att komma fram med vagnen... får hålla mig till gator som är väl trafikerade, trots att Malte helst av allt vill gå i skogen.

Idag ska vi åka till huset och fortsätta. Har kommit upp väggar mellan sovrum, toa och kök nu iaf. Men inflytten känns låååångt bort. Allt tar ju sån himla lång tid. Fast det är ju lika bra att det blir ordentligt på en gång.

Annars är väl mammalivet som vanligt... snabbkaffe, färdiga rätter, powernaps, tröjor som luktar spyor, tvättkorg som börjar bli som ett berg, damråttor som gömmer sig under soffan...för det enda man hinner städa är det som syns, mammabyxor eftersom man inte kan ha sina gamla kläder och för att det blir fööör mycket fika, snabbkaffe
och snabbmat. Men oj vad underbart det är att vara mamma! :o)

Dags att packa skötväskan och göra Lowe klar för snart kommer pappa Niklas och hämtar upp oss, ska kolla på innertak innan det är dags att snickra.

BVC

Idag har jag och Lowe varit på BVC, han växer som han ska och ligger nu på normalkurvan. Har slutat helt med bröstmjölk och får bara ersättning, men lika go och glad är han för det :o) Det är nog mest en själv som saknar att kunna amma...

Niklas är i huset idag igen som vanligt... fast det är väl bra så att det blir nått gjort...för jag vill ju flytta in till 1:a advent, längtar efter att få ta fram julbelysning och julgardiner *myser* Fram tills dess får jag nöja mig med att tänka lite ljus här hemma i lägenheten.

På lördag ska jag lämna Lowe hos mamma några timmar så att jag kan måla elementen, listerna och dörrarna, sen måste vi börja med taken så att vi kan få upp lite tapeter. Måste skicka efter tapeter till vardagsrum och kök... men jag kan inte riktigt bestämma mig :o) Finns så sjukt mycket snygga tapeter på engelska tapetmagasinet. 
På lördagkväll ska Niklas ha ett litet kalas för familjen. Tänkte då dricka ett glas vin för första gången, kommer nog snurra till riktigt på bara ett glas också :o)

Idag träffade jag Jessica, alltid lika skoj och intressant att höra vad som händer i sandviken *s*


Jag ser det snöar!

Julen närmar sig med stormsteg! *längtar*


Huset

Här kommer lite bilder från pågående rust av huset. Mycket mycket att göra :o)


Niklas 25år!

Idag fyller min älsklng, Lowes pappa och Maltes husse 25år! Sin födelsedag tänker han tillbringa i huset med att riva ut badrum och kök :o) Jag och Lowe ska snart gå och köpa en present till honom (är ute i sista sekunden som vanligt :o)) Sen ska jag nog in på Åhlens och köpa tapeter och en julstjärna på ekfot.
Måste bara skriva om en sjuk grej! Jag, Lowe och Malte var ute och gick i torsdags, vi var på väg till Niklas jobb för att hämta bilen och åka till huset, då stannar det en vit volvo precis framför oss. "Drygt" tänker jag som måste dra runt vagnen och släpa runt Malte (som har sin egen vilja vart han vill gå). Kommer fram till förarfönstret och ser att mannen som sitter där i har en porrtidning uppslagen vid ratten och sitter där och onanerar!!! Blev så himla förvånad och nästan lite generad för att jag såg så jag skyndade därifrån.... efter jag kommit några meter bort insåg jag ju att jag just blivit utsatt för en blottare! Vad är det för sjuka människor som måste visa upp sig för andra... för en mamma med barnvagn och hund?! Helsjukt! Blev sedan lite arg för att jag inte kollat regnummer och hur han såg ut!... men som sagt får man en liten shock :o)
Igår var vi in till IKEA och coop, köpte golv till sovrummet och easy cover för att täcka väven i hallen, resten av dagen tillbringade vi i huset, rev ut väggarna i badrummet och insåg att vi måste regla om dom innan vi kaklar annars kan kaklet börja spricka. Detta gör att vi ska flytta ut väggen en bit i sovrummet. Uscha.. mycket jobb och extra onödiga pengar. Men det är ju lika bra att göra det riktigt.
Nu är det dags att klä på fisen alla ytterkläder och packa ner honom i vagnen... för nu är mamma shoppingsugen :o)

Rivning.

Idag har vi varit i huset hela eftermiddagen och rivit. Tapeter, garderober. dörrar, lister, tak och väggar har åkt ner :o) Känns så himla skoj när det börjar hända saker. I vårat sovrum blir det svart och rött i Lowes rum blir det blått, grönt och svart i hallen blir det vitt och svart.... så svart är våran genomgående färg i huset :o)
Jag och Lowe åkte hem efter att han sovit i vagnen ute... för det är alldeles för dammigt för hans stackars näsa. Ska åka tillbaka lite senare för att kolla så att dom sköter sig och gör som jag planerat *s*

Nu ska vi bara beställa kök, kakel, badrumsinredning, köpa tak, färg, golv, säng.... hua vad dyrt! Men det är attans kul att hålla på. Just nu sitter jag och försöker få lite inspiration till Lowes vägg och till köket.

Bloggare

Då var det min tur att ta steget till att bli bloggare. Någon som vet vad blogg står för? Ganska konstigt ord tycker jag.....
Här kommer jag att skriva om allt mellan himmel och jord. Tankar, funderingar, äventyr och bara vardagliga händelser :o) Just nu kommer det nog mest att handla om bäbis och hus.
 
Welcome to my life!


RSS 2.0