Chokladmuffins

Idag har jag haft mycket besök. På förmiddagen kom Ante förbi och drack kaffe med mig, roligt att höra hur han har det i Barcelona. Han stannade kvar tills Niklas kom hem över lunchen. Måste spara pengar och åka till honom och Erika i Barcelona. Sedan kom Carina, Anders och mamma förbi och fikade mina nybakta chokladmuffins. Blir mycket bakning nu när man är hemma hela dagar :o)

 Min fina tårta till alla hjärtans dag.

Annars har jag pysslat lite nere i källaren idag. Kollat i genom och packat om lite kartonger, för att packa in det i förrådet. Sedan har jag skrapat bort tapet på dörrar och garderobsdörrar.

Nu sitter jag och slappar i soffan. Har lyckats fått Lowe att somna i tid idag. Skönt att få nån timme i lugn och ro på kvällen. Så nu är det Greys för hela slanten.

Joline 1år

Idag har vi varit på kalas hos Joline... stora tjejen blev 1år. Och idag blir Lowe 6månader, vart tar tiden vägen? Man förstår knappt att han hunnit bli så stor. Mamma och pappas lilla troll :o) Tyvärr har både jag och Lowe blivit förkylda... för mig rinner näsan medan Lowe har problem med rinnande och varande ögon. Började med feber hos Lowe i onsdags. Själv har jag klarat mig från feber, men känner mig allmänt trött.
 

Gjorde mentaltest på Malte förra veckan. Det var som vi har trott, han är rädd och osäker, men inte aggresiv och han har inge kamp i sig. Fick lite tips och råd på hur vi ska träna bort hans dumma beteende. Så nu hoppas vi på att han ska bli en säker och stabil vovve. För han är ju otroligt snäll och mysig med alla i familjen.

Hittade en hängare idag på internet som jag skulle vilja beställa.... den skulle passa så sjukt bra i våran hall! Perfekt att hänga nycklar och andra småsaker på!
 
Förövrigt har jag idétorka vad det gäller rust och inredning! Vet inte riktigt hur jag vill ha det i källaren. Gästrum och gillestuga... några idéer??






RSS 2.0