8 månader

365718-104

Två tänder har kikat fram :o)

Back to the 80´s!


Jobb, utslag och myrinvasion....

Helgen spenderades på one o five, mycket trevligt. Men det räcker med en helg så är man helt slut. Tröttheten kan iofs bero på den konstiga allergiska reaktionen jag råkat ut för... har fått nå bett över hela kroppen som jag reagerat på (enligt våran doktor iaf :o)) Jag som trodde att det var myggbett först, men blev lite fundersam när det bara dök upp fler och fler och dom bara blev större och större. Har iaf knaprat Tavegyl några dagar så idag känns det ganska bra, nu kliar det bara lite.

Vaknade upp imorse och var redo att tillbringa ännu en vecka ute bland nyponbuskarna... men blev så besviken när solen inte vill kika fram bland alla moln. Lyckades iaf vara ute hela förra veckan och fick lite färg på kinderna, så nu ser man inte lika trött ut.

Som ni vet har vi haft myrinvasion i källaren, fick besök av myrjägarna för två veckor sedan och dom spruta myrmedel... men nu har de äckliga små krypen tagit sig in i köket!! Hittade först några på matbordet och idag hittade jag några precis vid skafferiet!!! Blev en storstädning av skafferiet med rengöringsmedel och klorin :o) Ska ta resten av köket alldeles strax. Men det är ju lite skönt att få sitta vid datorn i lugn och ro medan Lowe sover. Idag har jag lekt elektriker här hemma... fick upp lampan över matbordet, den gjorde sig riktigt bra där. Ska nog ge mig på lampan ovanför köksön också...

Niklas är hemma från jobbet idag... vårvirus med halsont och feber. Har inte sett honom på hela morgonen... han tog med sitt täcke och gick ner i källaren och la sig imorse. Måste nästan gå ner snart och kolla så han lever. Fast han är väl trött efter helgen också när han "varit hemma med Lowe"... jo tjena... i lördags var mormor barnvakt och i söndags var farmor här. När ska karln känna på hur det är att vara hemma med barn och hund helt själv? S

Lowe är så himla rolig nu. Han ska klättra upp på allt! och nu kan han ställa sig upp själv mot saker!! Han har så himla bråttom att bli stor :o)


Back to the 80´s!

I lördags blev man 25, närmare 30 än 20 och halvvägs till dö´sidan. Här hemma laddade vi upp för 80-tals fest med långbord, ballonger, bål och pajer. Och vilken fest det blev! Riktigt lyckad. Kvällen avslutades på Lobby senare även med en vikingpizza. Ska lägga up lite bilder vid senare tillfälle.

Lowes framsteg.

Nu sitter Lowe utan stöd, krälar omkring i hela huset har börjat säga dadadada. Nästan så att han säger pappa :o) I fredags upptäckte mormor första tanden... och nu är det två tänder som kommit ut lite och är sylvassa :o) Lowe sov borta för första gången i lördags, hemma hos mormor och det gick bra. Han sov bättre där än vad han gör hemma :o) Fick en tandborste och tandkräm av mormor så nu borstar han tänderna morgon och kväll. Han är 70cm lång och väger 7,9kg. Det går så himla fort... snart står han väl utanför och gasar med moppen....

80-tal!

På lördag var det 25år sedan... tiden går fort :o) Då är det dags att turn back time... back to the 80´s! Kommer bli sjukt roligt.


RSS 2.0