Sjukstuga

och sjukdomarna bara avlöser varandra. Nu är det Lowe som är drabbad av magnfluensa. Har bunkrat upp med toapapper, sprit, och glass :) Tycker så synd om lillhjärtat.

Har börjat lite smått med att sätta upp julbelysning och tomtar. Men varje år så blir jag arg över alldeles för få uttag samt för lite julbelysning. Måste inhandla mer! :) Har en granne på gatan som satt belysning i flaggstången... superfint! Sån skulle jag ha om jag hade en flaggstång :)



ps. har fortfarande inte lärt mig hur man bloggar från sin iPhone... nån som vet?


Halsfluss

Hemma från jobbet idag, var till doktorn igår och fick PC för halsfluss. Så nu hoppas jag att jag blir riktigt pigg och frisk :)

Lowe är på dagis idag, han var hemma med mig igår fastän jag inte var så pigg. Gissa o han blev glad när det började snöa igår! När han vaknade imorse tittade han ut och utbrast "Det snöar fortfarande! Det slutar aldrig." men ett jätteleende på läpparna :)

Väntar på fönstertvätt idag... men undrar om dom ställt in pga dåligt väder? Skulle ju vara skönt att få dom putsade till advent. Längtar så efter att få sätta upp ljusstakar och dona :) Ska nog tjuvstarta om nån helg...


4/11

Nyss hemkommen från lite eftermiddagsjobb. Ska snart krypa ner och sova några timmar, kliva upp 05 för att bege sig tillbaka till jobbet. Vad är meningen med detta? Är det verkligen bättre att ha en trött, outvilad och otrevlig sköterska som man känner igen sedan kvällen innan, än en pigg, alert, utvilad och trevlig sköterska? Borde införas skiftgång i landstinget...




EKG tentan

gick väl sisådär.... tror nog att jag iaf skrapat ihop till G. Var mycket svårare än vad jag väntat mig. Nu är den gjord och nu kan man slappna av ett tag :) Hade förläsning på eftermiddagen också så nu är man lagomt seg. Hann med en Valbo-sväng, mys och spela spel med Lowe. Niklas hade gjort köttfärsbiffar, kantarellsås och potatis när jag kom hem *mums* Han är bra min karl;o) Har städat 14kvadrat av 95 +95... fortsätter imorgon innan eftermiddagsjobb väntar.

Nu blir det Greys och firande med Ben & Jerry´s :)



Tisdag

Vilket betyder att det är tenta imorgon... så här är min dag i en bild:



EKG tolkning. Tror att det börjar fastna lite...


RSS 2.0