Sjukhuset

Borde inreda ett rum här, eller kanske tom starta en egen dokusåpa. Har jobbat dagpass... åkte hem och sov två timmar sedan till jobbet igen för att göra ett extra nattpass. Ska gå ut imorgon natt också. Bytte två nätter mot hela nästa vecka, så när jag kliver av på lördag morgon är jag ledig i 9dagar!! Ett ganska bra byte enligt mig själv :o)

Lördag är det dags för klipp och slingor igen, ser hemsk ut i skallen nu. Kvällen kommer tillbringas på folkan med rock.

Helgen


Niklas                Karin                   Malte


Lördagen spenderades i Furuvik med moster och Elina. Klappa getter och hästar var roligt, men roligast är det att köra bil. Somnade som en stock en stund i vagnen. Men blev väckt av en gigantiskt Kexchoklad. 


En solig söndag i Barkhyttan. Jag lekte med mormor medan mamma och pappa plockade svamp. Fick sitta med och äta lite nyplockade blåbär medan pappa borstade svamp.

Hos Mariha i Karlstad



Några bilder från mitt besök hos Mariha, Tom, Markus och Eros i Karlstad :o)

Äntligen helg

Så som jag har sett fram emot denna kväll. Har jobbat, varit till hovrätten och vittnat och jobbat. Aldrig har jag längtat så mycket efter att det sa ta slut. Bara släppa allt och slappna av. Är så stolt över min Jess att hon orkat stå upp för att få rättvisa. Hoppas nu bara att det blir rättvisa, annars kommer jag tappa den lilla tron jag har för rättssverige.

Denna helg ska jag bara ta det lugnt, inget stress, inga planer, umgås med min älskade familj och mina bästa vänner.

Malte äter smärtis och antiinflammatoriska tabbar igen. Har en sträckning i ryggen så han kan inte resa sig själv och går som en gammal gubbe. Ligger och grymtar när han vill att man ska lyfta upp honom på benen. Stackars lilla grisen! Hoppas han blir bättre snart.

Nu ska jag smita ner i källaren och placera mig i massagestolen en stund innan det är dags att krama kudden.


Ojojoj...

Hinner inte med att uppdatera här längre. Har börjat jobba heltid på one o five igen... så antingen är jag på jobbet eller så sover jag känns det som :o) Förra helgen spenderade jag i Karlstad hos Mariha, skit skoj att komma iväg dit och hälsa på. Leka med Tom, prata skit med Mariha och givetvis utgång på lördagen. Nöjesfabriken... har nog aldrig sett en sån stor nattklubb. Måste ladda upp lite nya bilder sen.

Just nu sitter jag på jobbet, nattskift i helgen.

Har fått dagisplats till Lowe i norrsätra. Ska tacka nej.
Igår fyllde lillebror 17 och imorgon fyller mamma 53. Ska ut till Barkhyttan och fira henne när jag vaknar.
Dagen idag spenderades nere i källaren, städade lite i tvättstuga och förråd. Skönt att slippa hoppa över kartonger och skit när man ska tvätta och basta :o)
Hmm... tråkigt inlägg det blev... men jaja... blev en uppdatering iaf :o)

Lowe 1år


2 Sep blev våran prins 1år. En lyckad födelsedag med många fina presenter. Här är lite bilder. Som ni ser har han fortfarande inte slutat med sin "fotomin" :o) Lilltrollet.


 

Nu måste jag trösta en snorig 1åring, lägger upp lite mer roliga kort senare.


För mycket...

har för mycket i tankarna på vad som ska göra till morgondagen att jag hamnade här och gör ingenting :o)

RSS 2.0