På beställning- Före och efterbilder.

Här är lite bilder på huset. Är mycket små saker kvar att göra... och på vissa kort är det väldigt stökigt :o) Men det börjar närma sig klart! Bara ett badrum kvar på entréplan... sen är källaren kvar....

 Före  Efter
(Vårat hörndatabord passade inte in... så vi satte inte ihop hela, blev våran egen variant på databordet. Fattas fönsterbräda, vägghyllor och lite tavlor.)


 Före  Efter

Köket börjar bli klart. Fattas lite passbitar och täcksida vid kylen, skåplucka ovanför micro (eftersom vi inte har valt ikeas vitvaror passar inte riktigt luckorna), silikon vid diskbänk, spotlights under överskåp, socklar under skåpen, taklampa, kakel bakom köksön. Fattas lite till också... men kommer inte på allt just nu :o)


Före  Efter

Lowes rum blev blått med pirater, har fått upp lite på väggarna... men det kommer mera :o) Även här fattas det fönsterbräda och garderobsdörrar.

Före  Efter
Den fina rosa hallen blev vit, med en fondvägg över trappen som illustrerar träd och ugglor. Trappräcket fick bli svart och vitt högblankt. Här fatts det klädhängare, gardin, klocka, fönsterbräda. Sedan ska trappen ner till källaren kläs om.

Före  Efter

Hade inga bra efter bilder på vardagsrummet... kommer bättre bilder senare.

 Före  Efter

Det rosa sovrummet blev svat och rött... Här fatts fönsterbräda och garderobsdörrrar... och tavlor på väggarna såklart.



Nattning...

Hur beter man sig när ens barn har börjat krångla vid nattning? Har aldrig varit nå problem att få Lowe att somna tidigare... men nu är bök varje gång han ska somna. Ibland bara skriker han rätt ut. Jag hoppas att det är övergående för det tar på krafterna. Nu har jag lagt ner honom i sängen och han ligger och bökar. Blir väl att hålla på så här i nån timme till nu innan han somnar.


Trött söndag

Idag är man lite trött. Var på 40-års fest och kom hem sent... somnade i soffan och vaknade halv fem av att det knackade på dörren. Öppnade och utanför står det en kille som frågar om jag kan ringa polisen... hmmm... frågade varför och det visade sig att han varit på fest och sedan gått vilse på väg hem, han hade gått runt runt ett bra tag sa han. Stackars! Ringde efter en taxi åt honom så han kunde komma hem till Årsunda :o) Somnade om i sängen, sen fick man glatt kliva upp klockan åtta när Lowe vaknade.
Strax är det dags för en dusch sen ska vi åka till Järbo. Malte ska göra ett mentaltest idag. Han har ju börjat bete sig så konstigt mot vissa människor, morrar och markerar. Obehagligt tycker jag.
Ska lägga upp lite bilder på hur huset ser ut nu, men jag måste först leta på kabeln i den här röran.
Nu är det dags att byta bajsblöja!

Alla hjärtans dag

Nu var det längesedan jag skrev här. Har inget internet hemma än, väntar på att få fiber till hemmet. Fiber kabeln är dragen så nu är det bara dosan som ska installeras. Trivs superbra i huset! Så himla skönt. Lite kallt ibland men nu håller vi på och eldar. Man måste ju spara på värmekostnaderna. Idag har vi haft fullt hus, jag gjorde två alla hjärtansdag tårtor. Riktigt mysig att umgås. På lördag och söndag ska jag jobba. Bra med lite extra pengar. Nu är det inte långt kvar tills man blir 25...

RSS 2.0