Snökaos

Hur många snökaos kan det hinna bli på en vinter? Är trött på snö, är trött på vinterkläder, är trött på blött golv i hallen, är trött på att borsta av bilen, är trött på att skotta, är trött på dyra el-räkningar... Längtar efter första grillningen, längtar efter första doppet, längtar efter den värmande vårsolen, längtar efter att se lökarna blomma, längtar efter en grön gräsmatta, längtar efter semester, längtar efter lata dagar i solen, längtar efter en glass på altanen, längtar efter lugn och ro i växthuset, längtar efter egenodlad gurka, längtar efter vår och sommar....


Pluggdag + nattjobb

Igår kom tjejerna hit, och vi gick igenom seminarieuppgifterna. Jag bjöd på laxsoppa.
Recept 4-5pers;
Koka tärnad potatis (ca8-10st) i 1l grädde
När grädden börjat koka, lägg i två stycken fiskbuljongtärningar.
Låt koka 10min, lägg sedan i laxfile i tärningar (ca 600g) plus dill (ca en halv kruka). Låt koka tills fisken är klar.
Servera med gott bröd.


Idag är det pluggdag, jag försöker skriva min arbetsplan. Insett att jag har för lite referensmatrial. Gick in på sandvikens bibliotekshemsida och kollade efter böcker, men herregud! Dom har verkligen brist på medicinska böcker!
Nattjobb väntar sedan för mig. Börjar faktiskt bli trött på att jobba så mycket nätter, känner mig helt förstörd i kropp och knopp. Kan inte tänka, glömmer allt, känner mig ledsen nedstämd, har väldigt kort stubin, störd sömn. Så nästa schema period har jag lagt lite mindre nätter få ser om det blir bättre.


RSS 2.0