Projekt hall

Fick ett sms av Mio igår, våra nya hallmöbler skulle hämtas. Kom hem på kvällen och insåg att vi måste göra om i hallen. Så nu håller Niklas på för fullt. Rev ut golvet igår, nu gipsas det för fullt sedan blir det golvvärme och klinkers. Tänk vad ett sms från Mio kan ställa till det :o)

Lowe är sjuk nu också, började med hosta igår. Och idag har han lite feber och är hängig. Sover för andra gången nu. Själv ska jag städa lite sedan åka och storhandla, börjar bli tomt i kylen.

Löningsonsdag

Sitter hemma utslagen efter ännu en arbetsdag, kaffekoppen i ett stadigt grepp och plinkandes på tangentbordet med den andra handen, eller rättare sagt pekfingret. Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen under en tid. Skyller på en trasig dator och tidsbrist. Men måste också erkänna att jag haft så sjukt dålig motivation.

Sitter här och är rätt nöjd med månadens lön. Tjugoentusensjuhundra kronor kan man göra mycket roligt för, själv ska jag lägga sextusen på kakel *wiiie* Resten går till sprande till semestrar. Fem veckor ledigt i sommar varav en spenderas på Öland sen blir man en veckas charterhjälte i höst.

Nu: Tvättstugan. Sen: Greys Anatomy


Alla vi...

längtar efter sommaren. Alla vi, längtar efter sol igen....


RSS 2.0