Sommarvärme...

äntligen några dagar med riktig sommarvärme! Stekt lite i solen, badat i massor, åkt båt och ring efter, afterbeach, cider, öl, klippt gräsmattan, fått enorma bromsbett, fått solsting, fått lite färg, relaxat i skuggan, uppskattat min kyl och frys med is resp bubbelvatten.
Nu sitter jag på jobbet igen har två nätter framför mig. Sedan inget mer inbokat i aug. Börjar allvaret i september. Heltid.
Nu ska vi fylla på med lite kaffe och smörgås.

Semesterbilder

Som vanligt är man sjukt dålig på att ta kort.... för det mesta glöms kameran bort i väskan.




Borta bra...

men hemma bäst.

Har hunnit med ett besök hos doktorn, haft ont i bröstet sedan i onsdags. EKG, CRP, temp, saturation... allt såg bra ut, troligtvis muskler så jag ska knapra fulldos av Ipren några dagar. För säkerhetsskull fick jag åka in och göra en pulmrtg, hittade inget där heller. Vem kan tro att muskler kan göra så ont att man knappt kan andas.  Mår lite bättre nu iaf... fortfarande ont dock.

Ikväll är det fest hos Kristin och Patrick... Inflyttningsfest/25års fest. Måste vila lite innan...

Ullared

Sitter i bilen i Jönköping där vi övernattat. Är nu på väg hem. Var på ullared och trängdes igår. Dyr historia. Nu ska vi lyssna på sista timmarna av "snabba cash"... sjukt bra bok.

De e ena goa gubbar...

Sista natten på Hönö. Gårdagen bjöd på bergbana, kanonen, balder, höjdskräcken, släng gungorna, balder i spöregn (varför åka de andra tråkiga vattenkarusellerna när man kan åka världens roligaste berg o dalbana i spöregn?) Avslutade med farfars bilar tillsammans med Lowe. Blev ett gallskrik när åkturen var slut och han var tvungen att släppa ratten. Hur kan man vara så tokig i bilar och hjul när man bara är 10mån? Idag har vi varit på universeum och kikat på fiskar, hajar, apor och andra läskiga djur. Fick även leka av sig lite bland de andra barnen bland planeter och fysiologiska exprement. Imorgon bär det ner till ullared, övernattnini i jönköping innan vi far hem.

Öckerö/Hönö

Vaknade halv sex imorse för att åka 55mil. Kom fram till hönö och hade packat upp vid 5. Lowe var superduktig i bilen. Bytte om till badkläder och gick till klipporna och tog årets första dopp. Var inte allt för kallt trots att det är havet. Hur underbart är det inte på västkusten? Efter en pizza och en promenad bland båtarna ligger man nu utslagen i sängen. Ska nu sova. En ny dag väntar.

RSS 2.0