Lite bilder


Lowe tycker om att vara ute...

Fiske och korvgrillning

Mys med Malte framför TVn och kvällsmys i nya fotöljen


Kaklet på väg upp...

Pumporna vid dörren...

pling pling

Jobbar natt, har inte mycket för mig efter att ha fyllt på två läkemedelsvagnar, två stickvagnar, tömt tugg och donat. Ska väl invänta att någon patient behöver en hjälpande hand eller att klockan kan närma sig halv sex så man kan börja med de nattliga blodtrycken. I väntan tänkte jag blogga lite.
Har lite problem med min design på bloggen, har gjort några tappra försök till att ändra den men inte blivit nöjd. Är det nån som är proffs?
Helgen bjöd på IKEA, plattmetropolen, IKEA och köpis igen, fiske med korvgrillning, snabbmat, cola, idol, stjärnor på is och en massa sovande i soffan. Somnade vid 10tiden varje kväll... i soffan... i försök att kolla på någon film. Helgen innebar också att fuktspärren är klar, imorgon (idag) börjar det roliga nämligen att sätta upp kaklet!! Wiee... kanske man kan ta sitt årliga julbad i det nya badkaret.
Igår fick jag ett roligt kvälls-samtal! Wieee!! Spännande... hemligt. Otroligt skojsigt.
Nu ska jag arbeta lite...

VAB och magsjuka

Gick hem från jobbet strax före lunch igår. Niklas ringde på morgonen och sa att han var magsjuk. Inte roligt att ha en ettåring springa omkring när man är dålig i magen. Så det var bara att stämpla ut och åka hem. Är även hemma ikväll och VABar. Fast det var tur det, för imorse vaknade jag med huvudvärk, feber och magont. Ingen magsjuka tror jag... tror det var min onda hals som spökade. Känner mig mycket piggare nu. Lowe stackarn måste ha haft magsjuka i lördags utan att vi visste det. Han åt ganska dåligt och spydde nån gång.

Strax ska jag åka ner på NTO.... lillebror ska ha konsert. Sen blir det grey´s för hela slanten. Imorgon ska man tillbaka till sjukhuset. Är ledig i helgen och lite sugen på badhuset med familjen.


 


Gratis...

Gratis är bra!


vännen...

igår sa vi hejdå *snyft snyft*... men L, några månader i Russia går fort. Och skype finns nu i min dator :o) Såå tråkigt att jag inte kan vara med ikväll.

Själv har jag inte alls mycket tid över för blogg nu. Inte så mycket tid överhuvudtaget. Tycker jag mest är på sjukhuset.

Lowe är storgrabb nu, knallar omkring, klättrar i soffan, hjälper till att städa och hämta saker, säger "hej, där, mamma, pappa och aj". Kan låta som ett lejon och en ko. Helt otroligt vad tiden går fort...






Mammas älskling!


RSS 2.0