Semester

Kan det bli en bättre start på fem veckors semester? Lovely! Nu är det dags att börja förbereda för P&L. Åker imorgon och kommer hem på fredag.

Räknar ner...

till semestern. Har några timmar kvar på denna natt och sedan en natt till, sen går jag hem för 5 veckors semester! Ser ut som att temperaturen tänker stiga några grader nästa vecka också... skulle ju vara toppen om det stämmer. Kanske man kan packa undan vinterkläderna.

Ska ta lite varm choklad och en prilla för att få en liten morgonkick innan det är dags för blodtryck och telemetriavläsning.


I Love London

Hemma från London. Shoppat, åkt tub, kollat på sevärdheter, åkt Londoneye, varit på musikal, käkat fisch and chips, druckit vin och öl... haft en bra helg med andra ord. Lägger upp bilder senare.
I LOVE LONDON!

Nu är det jobb två vekor till som gäller sedan är det semester. Har 6 arbetspass kvar efter detta.

London

Sitter på jobbet. Blir inte många timmars sömn när jag kommer hem, men vad gör väl det när man ska till London!?! :o) London tors-sön med shopping och musikal.



Sedan är det bara två jobbveckor till SEMESTER! Peace and Love, Britney och Öland. Längtar! Antar att det kommer öppnas en och annan vinflaska under dom fem veckorna.


RSS 2.0