Överaskning

Idag när jag kom hem efter en runda i Gävle och Valbo med mamma, bror och brors flickvän fick jag en överaskning av Niklas :o) Han hade bokat en tid för klippning och färgning på storgatan 25. JIPPIE!! Äntligen ska jag få håret fixat! Men nu fick jag ett stort problem... HUR SKA JAG GÖRA??

Nattnings problem

Nu ligger Lowe och sover för första gången idag. Har sjukt svårt att få honom att somna på kvällarna så vi ska ändra lite på våra rutiner tänkte jag. Tidigare sov han en gång på förmiddagen och en på eftermiddagen. Nu ska vi dra ner och bara sova en gång efter lunch. Hoppas på att han sover lite längre stund då istället och sedan somnar bättre och tidigare på kvällen. Har ju inte vara världens roligaste förmiddag med en gnällig pojke... men förhoppningsvis blir kvällen lugnare om man slipper hålla på med nattning i tre timmar. Har även börjat med att han får somna själv i sin säng. Lägger ner honom också ligger han (eller sitter för det mesta) och donar tills han somnar. Det är han däremot väldigt duktig på, inte en enda gång han skriker.
Nån som har barn i samma ålder... hur gör ni vi nattning? Eller hur gjorde ni vid 10månader?

Själv sitter jag och väntar på maten... har lax i ugnen och har nykokad färskpotatis som ska avnjutas med gräddfil och gräslök :o) Har lite bananer som håller på och bli gamla så idag ska jag nog baka bananmuffins eller nått. Igår bakade jag en rabarberpaj. Har blivit väldigt huslig av mig *skratt*

Igår när Niklas kom hem från jobbet tog han med sig grabbarna till öjaren så jag fick städa ifred. Går så himla snabbt när man inte har en liten en som kryper efter benen eller en hund som svansar runt. Nu är det bara två dagar kvar tills Niklas har semester. JIPPIE! Nästa helg far vi till söderut. Lowe ska på sin första sverigesemester :o)


LOWE




LOWE

Midsommar



Dans runt midsommarstången i högbo, mat och fika vid öjaren. Kristin hade gjort världens godaste midsommartårta.



Grillat hemma hos Jessica och Ecke. Mycket prat om stooora fiskar, förlossningar och snapsvisor :o)

Vampyr...

"Toaletten, spegeln, jag har stirrat färdigt på den, och vem är inte ful i 60watts ljus."




Hmm...

sitter och grubblar på om jag vågar hänga ut tvätten idag... ena sekunden ser det ut som det ska börja regna... sen övergår allt till strålande sol. Gör nog ett försök med tvätten iaf. Annars får jag väl blåsa den torr ikväll :o)

Snart kommer nicke-bus hem... då ska vi ta en repa på stan. Handla morgondagens dricka mm. Ikväll blir man ensam igen (fisket kallar)... hoppas på att trollet ska somna i tid så jag hinner slinga och dona. Måste ju försöka fixa håret till imorgon.

Morgondagen bjuder på midsommarlunch i öjaren sedan dans i högbo. Kvällen spenderas hemma hos Jessica och Ecke med grillning, alkohol och lekar. Lowe spenderar sin natt hemma hos farmor och farfar.

Nu ska jag skynda mig med tvätten...

Trött.

Är riktigt trött utan anledning. Antingen börjar jag bli sjuk eller så är jag på väg in i en depression. Känner mig trött, nedstämd och likgiltig. Orkar inte ta tag i nått.

Kanske beror det på en blandning av tråkigt väder och fotbolls-EM.

....

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag, känner mig lite tom.

Jobbade lördagkväll... hade hellre varit hemma. Kaoskväll! Frågan som tynger en när man åker hem... varför vill jag jobba med folk som är döende? Med press om att man inte får göra fel, att man måste agera, att man hela tiden måste vara på topp. Trost detta älskar jag mitt jobb...

I fredags blev det 1000kr på Ikea. Mattor, överkast, vispar, leksakslådor, prylar till köket. Alltå en massa nödvändigt kraffs. Ikea måste vara bäst på billigt nödvändigt kraffs.

Idag var vi till Högbo och provade nya minigolfen... ganska skoj. Fast dom hade ju kunnat lagt ner lite mer fantasi på banorna :o) Blev en mjukglass på Qvarn också. Eftermiddagen bjöd på lax och mos i Vallhov... riktigt gott. Nu sitter man ensam i soffan och alla tankar och funderingar snurrar runt. Niklas är ute och fiskar i båten. Hoppas på en gös idag... är så sjukt sugen på gös, potatis och hollandiesås.

På fredag är det midsommar, ska göra ett försök i valbo att hitta nått fint plagg, vill även klippa mig lite och lägga i slingor. Helst skulle jag vilja klippa av ganska mycket... typ jättekort... men min sambo tycker inte detsamma. Hmm... fast kanske man ska ta och låna hans rakapparat nu när han inte är hemma.... :o)


Ensam hemma...

Ikväll är man ensam... eller Lowe är ju hemma men han sover. Känns ganska skönt att få vara lite ensam och att få ha TV:n för sig själv!!! Visst...jag tycker också att det är roligt med fotbolls-EM, men måste man kolla på ALLA matcher?!?

Var på stan och prova lite klänningar idag... men fick åka hem med tårar i ögonen. Kom hem och började klippa gräsmattan, började regna, gick in och bakade, solen kom tillbaka, gick ut och fortsatte med gräsmattan, började regna igen, gav upp!! Imorgon kommer mamma och hälsar på, får fortsätta med gräsmattan då. Nu ska jag tröstäta lite...


Stolt svensk!

Hejja hejja hejja sverige! 0-2 mot Greece igår. Nu väntar EM guld :o)



Vart tog det härliga sommarvädret vägen? Fast jag måste ju erkänna att lite regn är bra för gräsmattan. Men nu får solen och värmen gärna komma tillbaka.



Lowe tittar med spänning på när pappa renoverar badrummet :o)


6 Juni

Dåligt med uppdatering nu. Dagarna spenderas mest i trädgården, maskrosrensning, gräsodling, växthusinstallation, vattning. Fast mest av allt blir det bus med Lowe i skuggan. Har köpt en pool och ett solskydd till prinsen, han måste ju svalka av sig i värmen. Har varit ra sugen på att själv sätta mig i poolen och plaska lite.

Helgen ska spenderas på one o five igen. Nu är det bestämt att jag ska börja jobba 8september igen, ska få ett vikariat fram till januari, sen får vi väl se vad som händer. Niklas ska vara hemma med Lowe till januari sen blir det väl dagis för grabben. Kan inte riktigt fatta att han bara blir större och större... snart får man fira hans första födelsedag. Fast fram tills dess ska vi mysa och njuta av sommaren.


Tävling!

Klicka här för att tävla som resor!!

http://www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/5171

RSS 2.0